At vise ansigt eller ej?

Alternativ bh-opbevaring 

Jeg bor for tiden på et mindre værelse på Frederiksberg. Jeg har ikke plads til et tøjskab her. Eller rettere: der kunne være plads til et lille et, men før eller siden finder jeg forhåbentlig et større og mere permanent sted at bo med plads til et stort skab.

Jeg har på mirakuløs vis fået plads til næsten alt tøjet på et dobbelt tøjstativ. Hvordan det lod sig gøre, aner jeg ikke.

Bh’erne hænger på en slipsebøjle, holdt fast af miniklemmer. De bedste forrest, selvfølgelig. Jeg synes selv, det er en ret genialt idé 😉   bra_storage

 

Et noget kort indlæg for nu, men jeg er ved at strikke flere sammen til reste af ugen.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At vise ansigt eller ej?