Alternativ bh-opbevaring 

Almeida Blyth Bra

(English recap below)

På min fødselsdag i juni købte jeg en gave til mig selv som et plaster på såret (nu synes jeg, de tal begynder at blive lidt for høje).

Jeg havde længe været dybt forelsket i Almeida Londons  Blyth choker bra. Den er helt fantastisk: kombinerer smukke, perfekte blonder og læder. Den lækre detalje er stropperne fra midten, der er hægtet på et læderhalsbånd. Det er en skøn kombination af det rå og det yndige, som er mit yndlingskoncept.
Den går derfor også som accessory – eller “underwear as outerwear”, som man kalder det.

Bh’en er udsolgt de fleste steder, men jeg havde held med at finde en hos engelske Coco De Mer  (NSFW: de sælger også sexlegetøj), en fantastisk undertøjsforretning ved Seven Dials i nærheden af Covent Garden i London (ikke specielt god service, men måske har det ændret sig, siden jeg sidst var der i 2012).

Blyth choker bra, Almeida London

Jeg var i tvivl om størrelsen, men  tog chancen. Og ak – den var for stor, som jeg havde frygtet. Efter at have mailet producenten viste det sig, at den oprindeligt fandtes i en 32B, som var størrelsen, jeg skulle have haft.
Normalt ville jeg overveje at modificere en BH, jeg er så vild med, men jeg kunne ikke få mig selv til at rode med en til £156 (!). Jeg tog den smertefulde beslutning at sende den tilbage efter et besværligt photoshoot, der skulle få den til at se nogenlunde godt ud på mig.

Blyth choker bra

Jeg har to gange forsøgt at få et svar på, om BH’en kommer tilbage igen eller var limited edition, men Almeida har elegant undgået lige netop dét spørgsmål. Jeg er ikke helt tilfreds med deres undvigelsesmanøvre, men jeg er optimistisk og tager det som et tegn på, at BH’en kommer tilbage igen.

Det gjorde ondt at gå på posthuset for at sende den tilbage igen, men i stedet har jeg shoppet lidt accessories hos tyske Fräulein Kink – glæd jer til at se udfaldet!

Edit: butikken nægtede desværre at tage bh’en retur, så de sendte den tilbage til mig. Derfor kommer der en lille anmeldelse op inden længe, hvor jeg må se bort fra, at størrelsen er helt gal 🙂

English recap – birthday 
Today’s my birthday. To comfort myself, I decided to buy myself a present.

I’ve been madly in love with Almeida London’sBlyth choker bra for a long time. It’s absolutely amazing: the perfect combination of pretty lace and leather. The lovely detail is the straps, from the middle of the bra attached to the leather choker. It’s a pretty combination of edgy and dainty.

The bra was sold out pretty much everywhere but I was lucky enough to find one at Coco De Mer (NSFW: they sell sex toys as well), an amazing lingerie boutique near Seven Dials and Covent Garden in London (not the best of service, but maybe things have changed since I last went in 2012).

I was very unsure of the sizes, but took the chance. But alas – it was to big, just as I expected. After emailing the company it turned out they originally did a size 32B, my exact size. But it’s nowhere to be found.
Normally I’d consider altering a bra that perfect, but I couldn’t get myself to mess with a bra costing £156 (!). So I made the painful decision of returning it after a difficult photo shoot trying to make it look nice on me.

I also asked whether the bra was limited edition or would be back in stock some day, but Almedia elegantly avoided my question twice. I’m quite unhappy with their evasive behaviour, but I’m optimistic and decided it’s a sign that the bra will be back.

Going to the post office was painful, but as a consolation I treated myself to a accessories by German Fräulein Kink – wait till you see the outcome!

Edit: unfortunately, the shop refused to accept the returned item and sent it back to me. In that case, I might as well write a review later on despite the bad fit 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ bh-opbevaring