OM MIG

Lux: lingerie-entusiast, uddannet journalist fra Journalisthøjskolen, 28 år, kattedame og besat af vintage.

Fra Vestjylland. For nyligt flyttet til København efter alt for mange år i Århus. Har tidligere boet i London, Edinburgh og København.

OM BLOGGEN

Min blog fokuserer primært på lingerie og omkringliggende emner som loungewear, nattøj og badetøj – samt mine inspirationskilder i det hele taget.

Mærkerne, jeg interesserer mig, er generelt high-end og mindre, uafhængige designere. Men det udelukker selvfølgelig ikke indlæg om undertøj på budget, hvor de fleste af os jo er i perioder (hvilket jeg pt. er). Luksus-fokuset har jeg primært valgt af æstetiske grunde, og fordi mærkerne sjældent bliver omtalt herhjemme og som regel heller ikke kan købes nogen steder.
Det meste undertøj bestiller jeg online, og jeg vil derfor også komme med råd til den noget nervepirrende process, det er at købe undertøj uden at kunne prøve først. Det er næsten ikke til at undgå at ramme ved siden af af og til.

Screen Shot 2015-06-11 at 19.04.59

Jeg selv har en relativt lille barm, og det giver visse udfordringer – modsat hvad de fleste tror! Ja, vi har også brug for støtte, og nej, undertøjet bliver ikke billigere af, at der skal bruges mindre stof (den her bemærkning morer jeg mig altid over). Det er i høj grad det, bloggen kommer til at fokusere på, da det er det, jeg kender til. Men frygt ej – de fleste mærker er for alle, og desuden ønsker jeg med tiden at invitere blandt andet storbarmede gæstebloggere til at fortælle om de udfordringer, de specifikt har, og hvordan de tackler dem. Så der vil helst sikkert være noget for alle med tiden.

Til orientering: Jeg er selv ca. størrelse 32B / 30C (32C/30D omkring juletid).

Bloggen er det, vi kalder BODY SNARK FREE ZONE. Ingen nedgør kropstyper af hverken den ene eller den anden art. Det er et ærgerligt online-fænomen, som jeg vil komme ind på hen ad vejen, da jeg desværre støder på det igen og igen og igen.

Disclaimer: Alt på bloggen er købt og betalt af mig, medmindre andet er angivet. Mine anmeldelser er 100% ærlige, dog altid saglige og aldrig i en grim tone.