Underwear as outerwear

Styling til ChriChri release  

Follow my blog with Bloglovin

cupcakes

I går brugte jeg dagen på at style Sandra fra Miss Sandy and the Billyboys til ChriChri.dk‘s magasin release, hvor hun skulle optræde. Magasinet er for første gang udkommet på print, og journalisten her sidder og klapper ivrigt i hænderne. Måske er printmagasiner omsider på vej tilbage.

Forsiden er det skønneste pin-up-inspirerede billede, noget jeg som 50’er-fan sjældent synes er vellykket, bare kikset og kliché. Men her har ChriChri ramt lige i øjet med billedet af Christiane Schaumburg Müller, og jeg er helt begejstret:

chrichri

I tråd med forsiden spillede Miss Sandy and the Billyboys en lille håndfuld sange fra 50’erne, og jeg fik sat Sandras hår, så det ramte tidsånden:

sandy

Jeg var faktisk overrasket over, hvor vellykket frisuren blev. Efter en mindre tøjkrise måtte Sandra pannikkøbe en ny kjole – som heldigvis viste sig at være den helt rigtige – og hendes pincurls var derfor ikke helt tørre, da jeg tog dem ud. Men resultatet var lige, som det skulle være, og frisuren sad, som den skulle, efter 4 timer i varmt og fugtigt vejr; enhver frisures største mareridt.

(indskud: mens jeg sidder her og kaster med ord som pincurls, falder det mig ind at skrive et lille indlæg om frisurer og styling, da det er noget af det, jeg bliver spurgt mest om på Instagram – stay tuned). 

Eventet var lige i min stil: pastelfarver, balloner, slikskåle og god stemning.
Og jeg gjorde selvfølgelig det, jeg gør bedst: at være overdressed.

overdressed

“Any occasion to dress is an occasion to overdress,” som The Baroness siger.

I løbet af den næste uges tid vil der igen komme et par ikke lingeri-relaterede indlæg i forbindelse med events til Copenhagen International Fashion Week. Men husk: intet outfit er komplet uden et godt fundament!
(hint: stropløs bh fra Calvin Klein, billige trusser fra H&M og et lille corsage i tilfælde af, at der røg for mange cupcakes ned. Hvad der ikke gjorde, for jeg glemte at spise dem. Nej, helt seriøst!).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Underwear as outerwear