The love of lingerie...

The love of lingerie…

Chantal-Thomass-x-Coca-2

(English recap below)

I løbet af de sidste 3-4 år har adskillige venner og bekendte spurgt, hvorfor jeg ikke blogger. Mit svar har altid været, at der er masser af blogs om de emner, jeg interesserer mig for. At jeg ikke har noget nyt at tilføje, og at der jo allerede er nogen derude, der ved mere og gør det bedre end mig (*ydmyg vestjyde*).

Men mest af alt har jeg ikke kunnet indsnævre mine mange interesser og passioner – fokus er kodeordet, og det er en af de ting, jeg synes, mange danske (mode)blogs mangler.

En af mine store passioner er lingeri, og det tog lang tid, før det gik op for mig, at det var dét, bloggen skulle fokusere på. Det er sjovt, at man aldrig ser det, der ellers ligger lige for næsen af en.

Jeg har længe “blogget” om lingeri på Instagram for at teste, om jeg kan leve med billeder af mig selv i undertøj (tro mig – det er grænseoverskridende). Det har ikke været noget problem, og jeg har nu besluttet mig for at gå skridtet videre. Min erfaring har indtil videre været, at man ikke bliver fulgt at så mange “creeps”, som man frygter. Og ellers er jeg ret god til at spotte dem og blokere med det samme.

4e60caa9b6a3455023a2659af4f5cdb5

Undertøj er en smuk beklædningsgenstand med en historie, der fortæller om både kvinde- og kropsidealer, kvindeundertrykkelse, kvindefrigørelse og mode gennem årtierne.

Det er små stykker tøj, og derfor er de smukke detaljer afgørende.

Og så er det noget, de fleste kvinder – forhåbentligt – dyrker primært for deres egen skyld og ingen andres. Som det New Zealandske mærke Lonely Lingerie så smukt beskriver det i deres motto:
“for women who wear lingerie as a love letter to themselves.”


English recap

During the last 3-4 years, numerous friends and acquaintances have been asking why I don’t blog. I always replied that loads of people blog about the things I’m into. That I have nothing to add. That people out there do it better than I do (humble much?).

Most of all, I just haven’t been able to narrow down my interests and decide what to focus on. Focusing is the key, and that’s one thing Danish blogs seem to lack.

A great passion of mine is lingerie, and it took ages for me to realise that this is what I should focus on.
Somehow you always fail to see what’s right in front of you.

Lingerie is beautiful garmens with a story to tell: about the ideal body through the ages, about female oppression, female liberation and fashion through decades.

They’re little pieces of clothing, and thus beautiful detailing is the key.

Furthermore, it’s something most women wear primarily for their own pleasure – hopefully! – and no one else’s. Beautfilly put by the New Zealand brand Lonely Lingerie:
“for women who wear lingerie as a love letter to themselves.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The love of lingerie...